Thursday, September 03, 2009

Kenali saya

~ Kenali saya dengan nama adi_tau8605 coz nama ini yang saya gunakan di alam siber. Mendapat pendidikan awal sejak di rumah kemudian ke Tabika Kemas Beaufort pada awa tahun 1992.

Meneruskan pengajian di peringkat rendah pada tahun 1993 hingga 1998 di Sekoleh Kebangsaan Pekan Beaufort. Tanpa mengenal jemu mengejar ilmu, kemudian diteruskan pula ke peringkat menengah pada tahun 1999 iaitu tingkatan satu(1) di Sekolah Menengah Kebangsaan Beaufort II seterusnya menyambung semula persekolahan tingkatan enam(6) di sekolah yang sama SMK Beaufort II pada pertengahan tahun 2004.

Berkat kesabaran berjaya menlanjutkan pelajaran ke peringkat yang lebih tinggi apabila ditawarkan meneruskan pengajian di peringkat Ijazah Sarjana Muda Multimedia dengan Kepujian(BMM Hons) di Universiti Utara Malaysia pada 02 julai 2006.

Berpengalaman dalam pembaikpulih dan "Troubleshooting" perkakasan dan perisian komputer, PHP Programming, web design dan multimedia.

Sekarang menuntut ilmu di Dewan Bandaraya Kota Kinabalu(DBKK) Sabah selama 6 bulan dijangka habis hujung bulan november 2009. Apa yang diharapkan dapat mengambil peluang untuk menambahkan lagi ilmu di DBKK.

Mula bergiat dalam Interner Marketing sejak belajar di peringkat Universiti lagi secara sambilan, dan insyaAllah sekarang menumpuhkan lebih masa untuk bergiat dalam dunia IM. Banyak mengkaji peluang-peluang dalam dunia IM untuk menambahkan "Side Income" dan cuba mendapatkan sebanyak mungkin ilmu dari otai-otai IM.

Boleh PM di Yahoo Messenger/windows Live Messenger/Skype dengan ID : adi_tau8605

For my love:
Daisypath Anniversary tickers

Best for u,
Ahmadi bin Katu Mahmud
http://janawangim.blogspot.com -admin-
janawangIM.blogspot.com Button

No comments:

"Selamat Beramal"

 
"Kepercayaan yang diberikan diperlekehkan, apa lagi untuk dipersenda-sendakan. Kepercayaan yang diberi bererti kita telah memegang satu panji-panji yang mesti kita tegakkan dengan sedaya upaya kita. "
"cukuplah bila aku merasa mulia kerana Engkau sebagai Tuhan bagiku dan cukuplah bila aku bangga bahawa aku menjadi hamba bagiMu. Engkau bagiku sebagaimana yang aku cintai, maka berikanlah aku taufik sebagaimana yang Engkau cintai"

~Mencari Keredhaan Ilahi~

Jumlah Pelawat Setakat Hari Ini:
Web Site Hit Counters
" You love me like flowers that love God's words. Never tired of spreading their aroma of happiness. Never tired of calming down thier worries. You love me like the sun that love us, thy God. Never tired of radiating its bright light. Never tired of valuing life. "

Jana Wang IM Copyright © 2009, WoodMag is Powered by Ipietoon and Coding Modified by adi_tau8605 All rights reserved.