Monday, February 08, 2010

1 Mata Kail, 5 Ekor Ikan.....

Salam buat sahabat-sahabat Jana Wang IM semua...hehe, camna hari ni? Sihat?

Ok, terus kepada tajuk k...

Kenapa saya letak tajuk camtu? Sebenarnya saya hendak kongsikan sesuatu kepada sahabat-sahabat Jana Wang IM semua...RK seorang otai IM negara baru ja melancarkan satu lagi program affiliate beliau yang baru...

Tanpa menaip lebih banyak saya tunjukkan kepada semua program affiliate saudara RK:

Pay Per Lead(PPL) ni ada 5 level.
1. Level 1 - PPL - anda dibayar RM0.10 setiap referal
2. Level 2 - PPL - jika referal tadi daftar affiliate, anda akan dapat RM0.11
3. Level 3 - Sale - jika referal anda membeli promosi pertama saya, anda dapat RM5
4. Level 4 - Sale - jika referal anda membeli promosi kedua saya, anda dapat RM30
5. Level 5 - Sale - jika referal anda membeli promosi ketiga saya, anda dapat RM300

So, camna?

Berminat x?

Hehehe....klo berminat saya berikan link untuk pendaftaran terbuka kepada sahabat-sahabat Jana Wang IM.. Pendaftaran ini secara percuma tau :)

===============================
 http://rajakamil.info/affiliate
===============================

Jom wat duit :)

Best for u,





p/s: please leave your comment.
p/s: if u like this post, please help me by click my nuffnang ads.
p/s: if u dont see my nuff ads, please refresh and click. really appreciate.
** first my nuffnang ads on header.
** second on sidebar.
** third my nuffnang ads between contents

24 comments:

makCikYatie said...

adi, free ke join?kalau free makcik pun nak juga join us...

adi_tau8605 said...

makCikYatie --> free ja bah...bah, cepat2 bah ko daftar..ada link tu aku bagi di post ni..

Anonymous said...

wah informasi keren untuk bagi kami yang masih newbie

dimensi muslim said...

wah informasi keren untuk bagi kami yang masih newbie

dimensi muslimah said...

betul betul betul memang menarik bagi kami yang newbie

adi_tau8605 said...

dimensi muslimah --> sama-sama newbie, cuma saling berbagi dan saling membantu...segoma berjaya ya...ahaks ;P

kejarImpian said...

salam,
info yg menarik baguih juga utk dicuba.

Sekadar berkongsi, sy tgk ada komen spam kat blog awk mungkin kalu dpt delete lebih cantik jadinya. Satu lagi sy suka awk design blog ni, gn blogspot tapi menarik mungkin sy kena belaja dgn awk nih :)

adi_tau8605 said...

kejarImpian --> terima kasih ya, haha...komen spam tu selalu dipadam, tp orang sentiasa hantar...owh, xda apa yg istimewa sangat, cuma ubah beberapa coding, jika saya ble bantu, insyaAllah xda salahnya :P

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

ermm nice... :-)

adi_tau8605 said...

Zikr the Jalanan Sepi Perantau --> thanks bro...salam perkenalan

Pencari Inspirasi said...

Kunjungan Perdana... salam ziarah...

wahjoe said...

berkunjung dan meninggalkan comment di blog sobat yg kren ini . . . sekalugus follow juga tentunya . . .hhehe

oh iya sob . . mampir ke blog ane yak sob . . .sekalian follow back yak sob . . .:D

adi_tau8605 said...

Pencari Inspirasi --> haha, kunjungan termahal ek? ya makasih kerana sudi mampir

adi_tau8605 said...

wahjoe --> makasih ya, sudi2 la mampir lagi sob :P

compiequ said...

pertamax

nice inpo gan

akhatam said...

boLeh Lah Infonya.. Tx sob

HAPIA Mesir said...

nice info.
jom singgah disini.

rae_zen said...

salam sobat..silaturahmi disini..

adi_tau8605 said...

compiequ --> thanks for coming sob...hope u will always be my reader :P happy blogging

adi_tau8605 said...

akhatam --> haha, infonya hanya kecil2 ja sob...moga ada kelebihannya pada sobat :P

adi_tau8605 said...

HAPIA Mesir --> haha, terima kasih ya..insyaAllah akan berkunjung :P

adi_tau8605 said...

HAPIA Mesir --> haha, terima kasih ya..insyaAllah akan berkunjung :P

adi_tau8605 said...

rae_zen --> salam sobat..ya, semoga silatulrahmi sentiasa terjalin sob :P

Harry said...

Hi, Nice post! Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

Thanks!

Harry
harry.roger10@gmail.com

"Selamat Beramal"

 
"Kepercayaan yang diberikan diperlekehkan, apa lagi untuk dipersenda-sendakan. Kepercayaan yang diberi bererti kita telah memegang satu panji-panji yang mesti kita tegakkan dengan sedaya upaya kita. "
"cukuplah bila aku merasa mulia kerana Engkau sebagai Tuhan bagiku dan cukuplah bila aku bangga bahawa aku menjadi hamba bagiMu. Engkau bagiku sebagaimana yang aku cintai, maka berikanlah aku taufik sebagaimana yang Engkau cintai"

~Mencari Keredhaan Ilahi~

Jumlah Pelawat Setakat Hari Ini:
Web Site Hit Counters
" You love me like flowers that love God's words. Never tired of spreading their aroma of happiness. Never tired of calming down thier worries. You love me like the sun that love us, thy God. Never tired of radiating its bright light. Never tired of valuing life. "

Jana Wang IM Copyright © 2009, WoodMag is Powered by Ipietoon and Coding Modified by adi_tau8605 All rights reserved.