Thursday, October 29, 2009

Jom dapatkan hadiah percuma di sini..tawaran hangat sehingga pukul 11.59 malam ini sahaja..


Assalamualaikum dan salam hormat sahabat-sahabat Jana Wang IM semua, apa khabar hari ni?

Mesti ramai yang tertanya-tanya mengenai tajuk entry saya pagi ni :) hehe...sebenarnya saya sendiri pun excited sangat dengan tajuk entry saya sendiri :) (p/s: huhu, untuk pengetahuan sahabat-sahabat Jana Wang IM semua sebenarnya entry ni kuar semalam lagi tau :( )

Ok, balik kepada tajuk kita...sebenarnya saudara Wanmus telah menjemput saya sebagai subscribe yg sah untuk menyertai satu cabaran PPL yang terbaru untuk laporan percuma saya iaitu 101 Tabiat
Punca Kehilangan Pelanggan. Cabaran ini dianjurkan sendiri oleh saudara Wanmus iaitu otai IM malaysia.

Tapi disini saya xnak menyertai cabaran ini bersorangan..so, saya jemput sahabat-sahabat Jana Wang IM juga turut sama untuk menyertainya :) untuk menyertai cabaran ini, sahabat-sahabat kena memasukkan username dan email sahabat-sahabat Jana Wang IM dan seterusnya verify email sahabat-sahabat Jana Wang IM dan download ebook laporan percuma "101 Tabiat Punca Kehilangan Pelanggan".

Untuk mendownload laporan percuma "101 Tabiat Punca Kehilangan Pelanggan"...klik link dibawah:

==========================
http://www.101tabiat.wanmus.com/
==========================

Cabaran PPL:
Cabaran bermula 29/10/09 – 11.59 pm ( p/s: cabaran ni akan tamat pukul 11.59 malam ini tau?)

Syarat-syarat:
1- PPL ini tidak disertakan bayaran komisyen, hanya hadiah disediakan untuk sesiapa yang berjaya mendapatkan lead tertinggi dalam masa 2 hari
2- Hadiah juga disediakan untuk 4 orang pemenang cabutan bertuah.
3- Untuk cabutan bertuah, anda hanya perlu mendapat 2 lead untuk membolehkan nama anda tersenarai dalam cabutan bertuah nanti.

Hadiah pertama:
1- Penginapan 2 Hari 1 Malam di Langkasuka Beach Resort Langkawi ( RM140)
2- Wang saku RM 100

Hadiah kedua: Wang saku RM 70

Hadiah ketiga: Wang saku RM 40

Hadiah keempat: Wang saku RM 20

Hadiah kelima: Wang saku RM 10

Hadiah cabutan bertuah:
2X 1GB Web Hosting untuk setahun (RM100)
2X domain .com percuma setahun (RM70)

so, menarikkan cabaran ni :) jom sertai ramai-ramai...apa tunggu lagi, jom sertai cabaran ni dan menang hadiah-hadiah yang disediakan :)

===============================
http://www.101tabiat.wanmus.com/
===============================

Best for u,




p/s: please leave your comment.
p/s: if u like this post, please help me by click my nuffnang ads.
p/s: if u dont see my nuff ads, please refresh and click. really appreciate.
** first my nuffnang ads on header.
** second my nuffnang ads between contents.


janawangIM.blogspot.com Button

17 comments:

Nadhirah~" said...

huu..klik ur nuff..klik nuff on my blog also..thx..

intan izani said...

aku tak bape paham la~

Melz said...

aku lagi la x paham.. contest ke nie..kalau contest makaihh kejab gilew

x-po said...

hoho pay per lead ek..aku pun ada tau gak psl ni kt forum WC..pe2 pun, aku tlg ko mng ye bro..meh2 nk download

adi_tau8605 said...

Nadhirah~" --> ok sis, akan klik ja g k :) happy blogging

adi_tau8605 said...

intan izani --> hehe, camni...contest ni jap je...tutupnya kul 11.59 malam ni...klo sis berminat, sis boleh klik link yg diberi, bila da buka page blog wanmus, di blog tersebut akan ada ruang untuk download ebook laporan percuma...

sis masukkan username sis dan email sekali tau the klik butang download. 1 email akan dihantar ke email sis, then buka email, verify email trsebut dengan klik link yg terdapat dalam email.

da verify email, 1 lagi email akan di hantar ke email sis, email tersebut adalah email link untuk mendownload ebook laporan percuma..sis download ebook tu, bila siap download sis akan buka semula email kedua, cari link untuk daftar affiliate cabaran ni

siap:)

adi_tau8605 said...

Melz --> hehe, sabaq bro...baca komen reply untuk sis INTAN IZANI...da tunjukkan cara-cara nak download dan cara sertai contest ni

yup, contest ni jap je...kul 11.59 malam ni contest akn tamat...so, ada banyak peluang lagi untuk dapatkan hadiah utama pakej pelancongan ke pulau langkawi

semoga berjaya k :)

adi_tau8605 said...

x-po --> yes bro..PPL tu :) thanks bangat bro, wakakaka... :)

happy blogging happy nuff :)

intan izani said...

ooooohhh

kire macam support hang la eh?
ok2
no prob
menang pos buahtgn kat aku eh

;)

adi_tau8605 said...

intan izani --> eh...x la...sis pun boleh join sekali..sebab tu saya sebarkan kontest ni untuk semua tahu dan sama-sama sertai juga contest ni

intan izani said...

errr...
nak join contest tu
kene daftar agen la eh?

streaming radio said...

nak coba dulu ahh, mudah2 menang

adi_tau8605 said...

streaming radio --> silakan sob..tu la tujuannya saya promote agar lagi ramai yg sertai contest ni.

semoga berjaya sob :) happy blogging

adi_tau8605 said...

intan izani --> ehhh...bukan ejen sis..cuma daftar untuk kita sahkan akaun kita dan layak untuk join contest ni :)

wanmus said...

Hai semua. contest ni dilanjutkan sehingga 7/11/09 untuk tempat pertama hingga kelima. cuma untuk hadiah utama sahaja tutup pada 30/10/09 jam 11.59 am.

adi_tau8605 said...

wanmus --> wakakaka...bro wannus da lanjutkan da tamat tempoh contest tu :)

Ben Stevens said...

Melz --> hehe, sabaq bro...baca komen reply untuk sis INTAN IZANI...da tunjukkan cara-cara nak download dan cara sertai contest ni yup, contest ni jap je...kul 11.59 malam ni contest akn tamat...so, ada banyak peluang lagi untuk dapatkan hadiah utama pakej pelancongan ke pulau langkawi semoga berjaya k :)

"Selamat Beramal"

 
"Kepercayaan yang diberikan diperlekehkan, apa lagi untuk dipersenda-sendakan. Kepercayaan yang diberi bererti kita telah memegang satu panji-panji yang mesti kita tegakkan dengan sedaya upaya kita. "
"cukuplah bila aku merasa mulia kerana Engkau sebagai Tuhan bagiku dan cukuplah bila aku bangga bahawa aku menjadi hamba bagiMu. Engkau bagiku sebagaimana yang aku cintai, maka berikanlah aku taufik sebagaimana yang Engkau cintai"

~Mencari Keredhaan Ilahi~

Jumlah Pelawat Setakat Hari Ini:
Web Site Hit Counters
" You love me like flowers that love God's words. Never tired of spreading their aroma of happiness. Never tired of calming down thier worries. You love me like the sun that love us, thy God. Never tired of radiating its bright light. Never tired of valuing life. "

Jana Wang IM Copyright © 2009, WoodMag is Powered by Ipietoon and Coding Modified by adi_tau8605 All rights reserved.