Thursday, October 29, 2009

SOS...misi amal untuk semua...



Assalamu'alaikum dan salam hormat kepada semua sahabat-sahabat Jana Wang IM..

Hehe..mesti tekezutttt beruk bila baca tajuk entry ni kan :) saja je nak wat gempak kat u all :)

klo sahabat-sahabat Jana Wang IM semua baca post saya pagi tadi..mesti dapat agak keseluruhan entry ni..sebenarnya saudara wanmus sedang menjalankan contest untuk ebook laporan percuma "101 Tabiat Punca Anda Kehilangan Pelanggan" dan saya telah mengikut contest ini...

Yang seronoknya contest ni akan tamat pukul 11.59 malam ni tau? so, nak minta bantuan dari semua sahabat-sahabat Jana Wang IM untuk membantu saya dalam menjadi TOP 5 contest ini...bisa ngak sob?

lho..bisakan...wakakakakaka :)

=============================
http://www.101tabiat.wanmus.com/
=============================

Untuk semua sahabat-sahabat Jana Wang IM faham bagaimana hendak membantu saya untuk menjadi di antara TOP 5, semua sahabat-sahabat Jana Wang IM kena mendownload ebook "101 Tabiat Punca Anda Kehilangan Pelanggan" dari link referel saya tau..

Ok, saya terangkan secara terperinci bagaiman nak mendownload ebook "101 Tabiat Punca Anda Kehilangan Pelanggan" ini :)

1) klik link yg saya beri







2) lepas klik mana-mana link yg ditunjukkan di atas, akan kuar 1 blog berwarna merah...cari ruang seperti pic di bawah dan masukkan ID dan anda tau...

3) da tu klik "download sekarang" tau?
4) selepas itu, check email anda..anda akan mendapat email dari saudara wanmus..seperti pic dibawah:

5) buka email tersebut dan klik link tersebut untuk confirmkan subscription anda semua.

6) da klik conformation anda? klo da, anda akan dapat email kedua dari saudara wanmus tau..check inbox email anda :)

7) buka email kedua tersebut dan klik link download yang diberikan:

8) klik link tersebut tau untuk u all download ebook "101 Tabiat Punca Anda Kehilangan Pelanggan".
9) siap...thanks anda dah membantu saya dan saya ucapkan terima kasih banyak2 atas bantuan anda semua :)

Best for u,




p/s: please leave your comment.
p/s: if u like this post, please help me by click my nuffnang ads.
p/s: if u dont see my nuff ads, please refresh and click. really appreciate.
** first my nuffnang ads on header.
** second my nuffnang ads between contents.
janawangIM.blogspot.com Button

26 comments:

queenlyana said...

yooo...!!
dah baca yang entri tadi tu. Tak sempat nak komen lagi. Sat na nak explore balik..
InsyaAllah, Liana akan bantu selagi boleh. Tgh malam ni tamat kan..
sempat lagi..

adi_tau8605 said...

queenlyana --> yooo...!! :) thanks lyana...yup ,kul 11.59 malam ni tau :)

Seri Bahasa said...

dah siap semua, pdf pon dah beres di download serta dengan nuff kena jentik hehehe.

adi_tau8605 said...

Seri Bahasa --> hehe, thanks seri :) thanks a lot :)

† Đ˜ICHOLAS † said...

i've click it but it have so many procedure 0_0 but im wishin u all the best :)

adi_tau8605 said...

† Đ˜ICHOLAS † --> thanks bro..really appreciate for your help...truely kindness

happy blogging for u

akhatam said...

udah Boss...!!! sukses selalu....

adi_tau8605 said...

akhatam --> makasih sob...moga sukses juga ya :) amin

secangkir teh dan sekerat roti said...

salam hangat!

misterius said...

bloging walking please visit my site to www.fadly.clan.su

adi_tau8605 said...

secangkir teh dan sekerat roti --> haha..salam habgat juga ya :)

Happy Blogging

adi_tau8605 said...

misterius --> makasih atas kunjungannya ya

Happy blogging

setiakasih said...

salam..
kamu seorang yang bijak sekali...
bagus! teruskan ya! Allah merahmatimu dik!

adi_tau8605 said...

setiakasih --> ehhh sis, mana ada bijak :) sis ni..hehe...

apa pun thanks atas wishnya ye :)

udin ads said...

wah cepat kaya donk klo kek gini hehehe

adi_tau8605 said...

udin ads --> wakakaka...mas udin, klo kayaknya mas udin tolong aku ikut apa yg dalam post ku lagi bagus deh :)

tolong aku menang contest ni mas udin..bisakan

moenas said...

oh,,,gtu broww thanks ya infonya lain hari ja dah,,

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Adi..Adi mesti mrh ngan Sis nie,kn..Sis baru masuk Blog nie tgk tntg contest yg Adi joined..Sis da tutup Blog 2hari dh..Hari tu nk tukar layout,smlm plk Anty Sis meninggal..Br hari nie Sis jenguk Blog..Sis MINTA MAAF sngt2!

Solehah said...

adi, saya dah cuba buat..tp tak berjaya..isk2..sorry2..

adi_tau8605 said...

moenas --> haha, xpe..janji info tu bermanfaat untuk yg berfikir :)

salam blogger

adi_tau8605 said...

Ieda the Rainbow Princess --> sis, salam takziah dari saya ntk sis dan family...tabahkan hati ye :(

pasti ada hikmah disebalik semua itu

adi_tau8605 said...

Solehah --> ehh, xpe..janji da usahakan :)

selamat ya..happy blogging

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam Juma'at utk Adi..Terima Kasih Adi..Family Sis pun ucap Terima Kasih atas ucapan Takziah yg Adi mina Sis sampaikan tu..Ya lah..Allah lebih sygkan M.Teh Sis tu,kn..Sis dpt berdo'a dr jauh moga M.Teh ditempatkan bersama2 para aulia'..Amin..
Ohh..Adi..apa result contest nie Adi?

adi_tau8605 said...

Ieda the Rainbow Princess --> thanks sis, kita lupakan hal contest k..apa yg penting sis n family kena tabah..amin..

Nine said...

salam bro Adi..thanks baru jer download..best :=)

adi_tau8605 said...

Nine --> hehe..thanks juga :) tapi contest da habis le :( huhu..apa pun enjoy dengan ebook tu tau..ebook tu memang hasil yg terbaik

hehe

"Selamat Beramal"

 
"Kepercayaan yang diberikan diperlekehkan, apa lagi untuk dipersenda-sendakan. Kepercayaan yang diberi bererti kita telah memegang satu panji-panji yang mesti kita tegakkan dengan sedaya upaya kita. "
"cukuplah bila aku merasa mulia kerana Engkau sebagai Tuhan bagiku dan cukuplah bila aku bangga bahawa aku menjadi hamba bagiMu. Engkau bagiku sebagaimana yang aku cintai, maka berikanlah aku taufik sebagaimana yang Engkau cintai"

~Mencari Keredhaan Ilahi~

Jumlah Pelawat Setakat Hari Ini:
Web Site Hit Counters
" You love me like flowers that love God's words. Never tired of spreading their aroma of happiness. Never tired of calming down thier worries. You love me like the sun that love us, thy God. Never tired of radiating its bright light. Never tired of valuing life. "

Jana Wang IM Copyright © 2009, WoodMag is Powered by Ipietoon and Coding Modified by adi_tau8605 All rights reserved.