Wednesday, September 16, 2009

Ilmu Pelaburan Yang WAJIB Diketahui....Rahsia Emas
Saya ada menerima email dari saudara Jamaluddin Bahari iaitu seorang otai IM di negara kita pada 14hb yang lepas. Saudara Jamaluddin Bahari telah berkongsi idea dengan saya iaitu bagaimana hendak menjana pendapatan yang lebih melalui pelaburan emas. Jadi disini saya juga ingin berkongsi ilmu ini bersama-sama sahabat janawangIM. :) hehehe.....

Melalui pandangan saya melalui pengalaman bersama dengan kawan-kawan, ramai di antara kita yang beranggapan pelaburan di ASB adalah yang paling selamat, dipercayai dan amat menguntungkan. Ini saya akui sendiri kerana saya sendiri telah melihat hasilnya sendiri...

Apabila saya mempunyai duit lebih, semuanya akan saya laburkan di ASB. Dengan keuntungan dividen 8-10% pada setiap tahun, ianya memang LUMAYAN. Labur RM 100 dapat untung RM10! memang untung..Walaupun tidak banyak tapi sudah cukup untuk menambahkan keuntungan saya. Cuba sahabat janawangIM fikirkan, jika saya mempunyai modal sebanyak RM10,000 dan saya laburkan semuanya ke dalam ASB, hujung tahun saya akan mendapat RM1,000? satu jumlah yang amat besar kepada saya yang masih belum mempunyai pendapatan...

Akan tetapi, jika saya beritahu sahabat janawangIM bahawa ada pelaburan lain selain dari ASB yang lebih menguntungkan, anda percaya?

Pelaburan apa? Betul ke ada pelaburan yang lebih menguntungkan dan selamat seperti ASB?

Ya, ada! Iaitu melalui pelaburan EMAS. Sebenarnya pelaburan emas ini sudah wujud lama. Cuma kita saja yang tidak menyedarinya.

Tahukah para sahabat janawangIM bahawa dengan melabur melalui pelaburan emas, keuntungan yang boleh diperolehi adalah lebih TINGGI.

Bagaimana?

Tahukah sahabat janawangIM bahawa harga emas sentiasa menaik dari tahun ke tahun. Sebagai contoh, dari tahun 2007 ke 2008, dicatatkan kenaikan harga emas adalah sebanyak 33.3%. Wah sangat tinggi bukan? Jika ASB sekalipun, keuntungan paling tinggi yang boleh anda perolehi adalah dalam 10% setahun.

Tetapi pelaburan emas mampu mencapai 2 kali ganda daripada itu. Oleh sebab itu anda perhatikan tokey-tokey emas semakin kaya. Inilah sebabnya!

Rahsia Emas-Emas Yang Hilang

Bagaimana hendak melabur dengan emas?

Ianya sungguh mudah. Sahabat janawangIM sendiri boleh melabur tanpa menggunakan orang tengah. Anda sendiri yang akan mengawal keuntungan anda.

Terdapat beberapa cara/teknik mudah dalam pelaburan emas ini yang boleh dimulakan oleh anda.

Oleh sebab itulah, satu pendedahan ekslusif mengenai pelaburan emas ini diterbitkan buat pertama kalinya di pasaran Malaysia. Ianya diterbitkan oleh gabungan seorang IM, seorang pelabur emas dan juga seorang pakar pelaburan dalam emas ini.

Jika para sahabat janawangIM berminat untuk mengetahuinya, sila layari web di bawah.

http://www.rahsiaemas.com/index.php?ref=adi_tau8605

p/s: jika anda terlepas peluang untuk mendapatkan ebook ini, anda boleh mempelajari ilmu pelaburan emas ini di blog jutawanemas.com Mungkin ianya tidak selengkap ebook yang ditawarkan, tetapi boleh membuka minda anda dalam pelaburan emas.


best for u,
p/s: please leave your comment.
p/s: if u like this post, please help me by click my nuffnang ads.
p/s: if u dont see my nuff ads, please refresh and click. really appreciate.
** first my nuffnang ads on header.
** second my nuffnang ads between contents.

janawangIM.blogspot.com Button

No comments:

"Selamat Beramal"

 
"Kepercayaan yang diberikan diperlekehkan, apa lagi untuk dipersenda-sendakan. Kepercayaan yang diberi bererti kita telah memegang satu panji-panji yang mesti kita tegakkan dengan sedaya upaya kita. "
"cukuplah bila aku merasa mulia kerana Engkau sebagai Tuhan bagiku dan cukuplah bila aku bangga bahawa aku menjadi hamba bagiMu. Engkau bagiku sebagaimana yang aku cintai, maka berikanlah aku taufik sebagaimana yang Engkau cintai"

~Mencari Keredhaan Ilahi~

Jumlah Pelawat Setakat Hari Ini:
Web Site Hit Counters
" You love me like flowers that love God's words. Never tired of spreading their aroma of happiness. Never tired of calming down thier worries. You love me like the sun that love us, thy God. Never tired of radiating its bright light. Never tired of valuing life. "

Jana Wang IM Copyright © 2009, WoodMag is Powered by Ipietoon and Coding Modified by adi_tau8605 All rights reserved.