Thursday, September 17, 2009

Soalan dan Jawapan kepada pelaburan emas

Sebelum ini ramai orang bertanya kepada saya berkenaaan ilmu pelaburan emas melalui yang disebarkan oleh Team Rahsia Emas. Banyak email yang saya dapat melalui link-link yang saya paparkan untuk iklan affiliate rahsia emas saya. Di sini saya ingin sekali lagi berkongsi dengan sahabat janawangIM tentang apa yang sebenarnya pelaburan emas yang dibuat oleh Team Rahsia Emas.

Sejujurnya saya memang tidak dapat menjawabnya kerana saya bukan pakar dalam bidang pelaburan emas ini malah saya sendiri tiada pengelaman dari ini.

Oleh sebab itulah, Team Rahsia Emas telah menjawab segala kemusykilan yang sering ditanyakan oleh pembaca web mereka iaitu: http://www.style-bizz.com/emas

Mari kita lihat apakah keraguan yang biasa ditanya oleh orang ramai mengenai pelaburan emas yang disampaikan oleh team Rahsia Emas.

==============================================
SOALAN DAN JAWAPAN
==============================================

SOALAN 01: Saya tidak tahu langsung mengenai pelaburan emas ini, tapi berminat untuk mengetahuinya. Bagaimana tu?

JAWAPAN: Ya, memang ramai orang yang tidak mengetahui tentang pelaburan emas. Atas sebab itulah team Rahsiaemas berusaha mengeluarkan ebook yang memberikan panduan lengkap mengenai pelaburan emas yang sebenarnya. Para sahabat janawangIM bukan sekadar mendapat ebook, tetapi akan dibimbing sehingga pandai oleh pakar pelaburan emas, iaitu En Syukor Hashim.


SOALAN 02: Bagaimana saya nak memulakan pelaburan emas?

JAWAPAN: Pelaburan emas menjadi sangat mudah apabila anda mengetahui ilmu mengenainya. Dengan kata lain sahabat janawangIM perlu mencari ilmu berkenaan pelaburan emas terlebih dahulu. Cara termudah mendapatkan ilmu ini ialah dengan mendapatkan e-book dari team rahsia emas. Ini kerana kami akan terus memberitahu para sahabat janawangIM teknik-teknik dan petua menjana keuntungan dengan emas.Kami juga akan membimbing anda sehingga faham melalui ruangan GOLD MEMBERSHIP. Ini janji team rahsia emas.


SOALAN 03: Saya ni bergaji kecil, RM1000 sebulan.Bolehkah saya melabur dalam emas?

JAWAPAN: Ya, sudah tentu boleh. Dengan modal 3 angka pun anda sudah boleh mulakan pelaburan emas. Perkara ini dijelaskan di dalam ebook kami. Dengan menggunakan teknik-teknik di dalam ebook ini, sahabat-sahabat janawangIM pasti boleh menjana keuntungan walaupun bermodalkan 3 angka untuk membeli emas.


SOALAN 04: Berapa modal minimum untuk memulakan pelaburan emas ini?

JAWAPAN: Modal minimum untuk memulakan pelaburan emas adalah 3 angka. Kurang dari RM500 pun anda boleh mulakan pelaburan emas anda.


SOALAN 05: Di mana saya boleh mendapatkan emas ini?

JAWAPAN: Terdapat banyak institusi yang menjual emas tidak termasuk kedai emas. Namun di dalam ebook ini kami menceritakan institusi yang menjual emas-emas yang khusus untuk tujuan pelaburan. Anda boleh terus membeli emas pelaburan daripada institusi-institusi ini. Ini bagi memastikan pulangan yang maksima kepada anda.


SOALAN 06: Boleh percaya ke pelaburan emas ni? Saya takut kena tipu..

JAWAPAN: Ya, sudah tentu sahabat-sahabat janawangIM boleh percaya. Dengan panduan yang diberi di dalam ebook team rahsia emas. Kami memberikan jaminan bahawa semua pelaburan emas yang dibuat adalah sah dari segi undang-undang dan tidak ada penipuan. Kami juga memberikan panduan bagaimana anda boleh mengelak daripada skim-skim pelaburan yang bertopengkan emas.


SOALAN 07: Boleh kaya ke dengan pelaburan emas ini?

JAWAPAN: Ya, sudah tentu boleh. Kami ada dedahkan teknik menjadi kaya dengan pelaburan emas.


SOALAN 08: Emas ni sesuai untuk pelaburan jangka masa panjang ke jangka masa pendek ?

JAWAPAN: Emas nie sesuai untuk jangkamasa sederhana (1-3 tahun) dan jangkamasa panjang (5 tahun keatas). Kalau dalam jangkamasa pendek (kurang setahun), boleh juga dapat untung. Tapi kena ada tekniknya. sahabat-sahabat janawangIM sendiri boleh baca teknik tersebut di dalam ebook ini.


SOALAN 09: Saya student universiti lagi, bolehkah saya melabur emas?

JAWAPAN: Sudah tentu boleh. Dengan modal ratus ringgit sahaja sahabat-sahabat janawangIM dah boleh memulakan pelaburan emas. (ini kerana saya sendiri di janawangIM pun student juga:))


SOALAN 10: Pelaburan emas ni sah ke dari segi syarak? Saya takut ada unsur shubhah atau riba.

JAWAPAN: Ya, pelaburan emas sah dari segi syarak.


SOALAN 11: Pelaburan emas ni macamna ye? Saya bagi modal kat awak ke?

JAWAPAN: Oh tidak.. sahabat janawangIM tidak perlu bagi modal kepada kami. para sahabat janawangIM boleh buat sendiri. Selepas membaca ebook ini anda akan tahu rahsia membuat pelaburan emas sendiri.


SOALAN 12: Berapa kena bayar nak join ni?

JAWAPAN: Tidak perlu. sahabat janawangIM Cuma perlu beli book ini dan praktikkan teknik-teknik yang diajar. Jika ada soalan maka kami akan berikan bimbingan kepada semua sahabat-sahabat janawangIM.


SOALAN 13: Melabur emas ni kita beli barang kemas dan kita simpan kan? Sampai masa harga tinggi kita jual kan?

JAWAPAN: Itu cuma salah satu teknik membuat keuntungan dengan emas. Banyak lagi teknik-teknik yang kami ajarkan kepada anda untuk menjana kekayaan dengan emas. Kami juga ceritakan bagaimana menjana keuntungan dengan emas secara maksima. Kesemuanya akan diketahui apabila anda mendapatkan ebook ini.


SOALAN 14: Yang saya tahu beli emas masa murah dan jual masa harga tinggi, itu je cara untung dengan emas..Ke ada cara lain?

JAWAPAN: hehehe... banyak lagi teknik menjana keuntungan dengan emas yang boleh diperolehi di dalam ebook ini. Ini cuma satu daripada teknik menjana keuntungan dengan emas.


SOALAN 15: Team Rahsia Emas ni syarikat macam Etika Emas ye?

JAWAPAN: Oh tidak sama sekali. Kami tidak membuat skim pelaburan emas. Kami membimbing sahabat janawangIM membuat pelaburan emas dengan cara yang betul.


SOALAN 16: Pelaburan emas ni kita beli emas dan simpan sendiri kan? Saya takut la nanti hilang ke atau dicuri.

JAWAPAN: Jangan risau, kami akan tunjukkan bagaimana cara untuk membuat pelaburan emas yang menguntungkan tanpa perlu risau untuk menyimpan dan kehilangan emas. Semuanya didedahkan di dalam ebook ini.


SOALAN 17: Pelaburan emas dengan pelaburan lain mana lagi bagus?

JAWAPAN: Setiap pelaburan ada kebaikan dan kelemahan yang tersendiri. Pihak kami tak boleh buat perbandingan antara setiap pelaburan kerana kelas yang berbeza. Apa yang kami buat ialah menceritakan kelebihan pelaburan emas. Selepas itu anda boleh
membuat perbandingan sendiri.


SOALAN18: Bagaimana nak tahu turun naik harga emas?

JAWAPAN: Kami ceritakan perkara ini di dalam ebook tersebut. Jadi dapatkan ebook ini untuk mengetahui jawapannya.


SOALAN 19: Saya berminat nak jadi agen Public Gold, macamna ye?

JAWAPAN: Anda boleh menghubungi En. Syukor di talian 013-3819901 atau emelkan kepada admin@jutawanemas.com untuk mengetahui maklumat lanjut berkenaan menjadi agen Public Gold.


SOALAN 20: Saya nak jumpa En Syukor la untuk mengetahui lebih lanjut mengenai emas. Boleh?

JAWAPAN: Ya, sudah tentu boleh. Tapi pastikan anda tahu serba sedikit tentang pelaburan emas sebelum berjumpa sifu Syukor :)

untuk mendapatkan ebook rahsia emas yang hilang, sila klik link di bawah

===============================================
rahsia emas yang hilang
===============================================

Dengan persoalan yang dijawab oleh team Rahsiaemas ini, saya harap sahabat-sahabat janawangIM dapat sedikit sebanyak pemahaman mengenai ilmu pelaburan emas ini.

Ilmu yang datang hanya sekali, di lain masa mungkin kita terpaksa bersusah - payah mencarinya sendiri.

Oleh itu, belajarlah ilmu pelaburan emas ini sekarang! Hanya ilmu yang menjamin kesenangan hidup di masa hadapan.

Dapatkan Ilmu Pelaburan Emas Pertama Di Malaysia di link di bawah. http://www.style-bizz.com/

p/s: Ada masalah? Pertanyaan kepada Team Rahsia Emas? Sila SMS ke no berikut:
: 014-2976846 - Jamal (urusan pembelian)
: 019-9308302 - Hafiz (urusan pertanyaan emas)
: 013-2126999 (urusan pertanyaan emas)

best for u,
p/s: please leave your comment.
p/s: if u like this post, please help me by click my nuffnang ads.
p/s: if u dont see my nuff ads, please refresh and click. really appreciate.
** first my nuffnang ads on header.
** second my nuffnang ads between contents.

janawangIM.blogspot.com Button

No comments:

"Selamat Beramal"

 
"Kepercayaan yang diberikan diperlekehkan, apa lagi untuk dipersenda-sendakan. Kepercayaan yang diberi bererti kita telah memegang satu panji-panji yang mesti kita tegakkan dengan sedaya upaya kita. "
"cukuplah bila aku merasa mulia kerana Engkau sebagai Tuhan bagiku dan cukuplah bila aku bangga bahawa aku menjadi hamba bagiMu. Engkau bagiku sebagaimana yang aku cintai, maka berikanlah aku taufik sebagaimana yang Engkau cintai"

~Mencari Keredhaan Ilahi~

Jumlah Pelawat Setakat Hari Ini:
Web Site Hit Counters
" You love me like flowers that love God's words. Never tired of spreading their aroma of happiness. Never tired of calming down thier worries. You love me like the sun that love us, thy God. Never tired of radiating its bright light. Never tired of valuing life. "

Jana Wang IM Copyright © 2009, WoodMag is Powered by Ipietoon and Coding Modified by adi_tau8605 All rights reserved.